Graniet met Kruiden 55g

Sal de Ibiza (Zout)

7,96€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Graniet met Kruiden 55g te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Graniet kruiden 55g is een gastronomisch product. We presenteren onze traditionele granieten SALT IBIZA klein in deze originele en suggestieve mix. Met 40% van een aromatisch mengsel van mediterrane kruiden: oregano, basilicum en rozemarijn. Het is ideaal voor... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Zout (Specerijen,Gourmet)
Producent: Sal de Ibiza

Beschrijving · Sal de Ibiza

Graniet met Kruiden 55g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Graniet kruiden 55g is een gastronomisch product. We presenteren onze traditionele granieten SALT IBIZA klein in deze originele en suggestieve mix. Met 40% van een aromatisch mengsel van mediterrane kruiden: oregano, basilicum en rozemarijn. Het is ideaal voor gegrild vlees, salades, voorgerechten zomer en lichte gerechten tot pasta te begeleiden.

PRODUCER: Sal de Ibiza

Sal de Ibiza

Meer meningen over Graniet met Kruiden 55g

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.53

4 /5

Granite with herbs 55g

Wij presenteren u onze traditionele granieten zout uit Ibiza gepresenteerd in deze originele en suggestieve mixen.
Verrijkt met een 40% van de grond hot chili peppers. Ideaal voor het geven van onze salades en stoofschotels een pittige smaak.
Sibaritia

Gepubliceerd op 14.52

4 /5

Granito Con Hierbas 55G

Wij presenteren onze traditionele kleine korreltje zout ibiza in dit originele en suggestieve mengsels.

met 40% van een aromatische mix van mediterrane kruiden: oregano, basilicum en rozemarijn. Het is ideaal voor gegrild vlees, salades, voorgerechten en de zomer te begeleiden pastagerechten ligeros.sal ibiza is een uitstekend product lijn van keukenzout, allemaal gemaakt met 100% natuurlijke zout van de hoogste kwaliteit. ibiza zout wordt alleen verzameld in het natuurreservaat van "natuurlijke parc de ses Salines d'Eivissa". bevat geen additieven of conserveringsmiddelen en is niet onderworpen aan enige raffinageproces. langzaam drogen in de zon en de zachte grond in de oude stenen, dat is hoe ibiza zout wordt gemaakt, en is om deze reden dat meer dan 80 mineralen onderhoudt en sporenelementen. of simpelweg verwijderen of toe te voegen om het even wat. omdat een goede gezonde zout vereist niets meer dan zon, zee en wind. Real "glas van het leven!".

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Zout