Trends:

Liquid Salt Pure Formentera

Liquid Salt Pure Formentera

12,50€
12,50€
Winkel: Degustam (Spanje) Estimated delivery: 4 - 5 dagen
Verzendkosten: 31,00€

Kenmerken

Categorie:Zout (Specerijen,Gourmet)
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Liquid Salt Pure Formentera is een gastronomisch product. Van Formentera komt dit zout naast het feit dat zuiver en natuurlijk is een volledig innovatieve en originele zout, een vloeibaar zout gepresenteerd in een handige verpakking met dispenser dat ons toelaat om de smaak van al onze gerechten te verbeteren in een veel meer sappige, nauwkeurige en uniform.

Omschrijving van Liquid Salt Pure Formentera

Liquid Salt Pure Formentera

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Liquid Salt Pure Formentera is een gastronomisch product. Van Formentera komt dit zout naast het feit dat zuiver en natuurlijk is een volledig innovatieve en originele zout, een vloeibaar zout gepresenteerd in een handige verpakking met dispenser dat ons toelaat om de smaak van al onze gerechten te verbeteren in een veel meer sappige, nauwkeurige en uniform.

Meer zien

Reviews van Liquid Salt Pure Formentera

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Liquid Salt Pure Formentera:Waarderen Liquid Salt Pure Formentera:

4 /5

Van Formentera komt dit zout naast het feit dat zuiver en natuurlijk is een volledig innovatieve en originele zout, een vloeibaar zout gepresenteerd in een handige verpakking met dispenser dat ons toelaat om de smaak van al onze gerechten te verbeteren in een veel meer sappige, nauwkeurige en uniform.
Meer zien
,

Sal Líquida Pura de Formentera