Trends:

Zout

Mineraal zout 250g

4,54€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Zout (Specerijen,Gourmet)
Producent: Sal de Añana
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Mineraal zout is een mineraal zout 250g beste kwaliteit. De zuiverheid van de zoutkristallen verkregen in de Salado Valley Anana is te danken aan haar ambachtelijk productieproces als de oorsprong van de grondstof. De pekel die voortvloeit uit de veren wordt van nature aangemaakt wanneer verse waterlopen kruisen de aderen van vaste zout hier gedeponeerd meer dan 200 miljoen jaar geleden. De zoutkristallen worden geproduceerd op handgeschept tijdperken. De zon en wind zorgen ervoor dat de bloemen van zout geleidelijk in omvang toenemen en worden samengebracht. Als uw gewicht toeneemt val naar de bodem en handmatig verzameld door het zout. De voordelen van zoutkristallen Anana zijn internationaal erkend sinds 1851. In dat jaar, het zout had dit product in de Universele Tentoonstelling in Londen, waar ze werden bekroond met een eervolle vermelding en een bronzen medaille. Dit soort zout, en plaats in een cultureel landschap met meer dan 1200 jaar van de geschreven geschiedenis, onze gezondheidszorg, want het heeft een natuurlijke balans van mineralen en is rijk aan sporenelementen. Bovendien zijn hoge capaciteit om de smaak van voedsel te verbeteren dwingt minder gebruiken om het gewenste contact komen. Anana zoute Stichting Valley in 1960 werkte in de vallei te maken hartige zout waren 5648, in 1984 hun aantal werd teruggebracht tot 2338 in 2000 en slechts 42 operationeel waren. Deze snelle degradatie, waarin vrijwel verdwenen in 93.3% van de platforms in slechts 40 jaar, onder leiding van de provinciale raad van Álava aan het herstel van het geheel te promoten. Om dit te doen, het opzetten van een masterplan met als voornaamste doel was om de problemen die de ondergang van het dal veroorzaakt diagnosticeren en aan te geven hoe en de meest geschikte manier om ze te redden van de vergetelheid waaraan hij was onderworpen tijdens de laatste veertig jaar, bewaren, houden ze , verzorgen, te gebruiken, te leren, en door het gebruik ervan, zorgen voor hun overleving voor toekomstige generaties. De zin die het best de filosofie van de werkzaamheden voor het Masterplan we geloven dat het: Leer om te herstellen, te herstellen om te overleven. Houd in gedachten dat het uit de Salt Valley geleverde vandaag afbeelding is het resultaat van een complexe evolutionaire proces, zowel in termen van politieke, economische en sociale, die begon toen de eerste mens uitzicht nam in de prehistorie Pickle van haar veren om zout en eindigde toen hij het zout geproduceerd en werden verlaten. Om Anana herstellen is nodig om dit proces, die dus te herstellen van de vergetelheid empirische kennis ontwikkeld over millennia door het zout en vermijd fouten maken tijdens hun toekomstige werk te begrijpen. Bijgevolg wordt de methodologische aanpak van het Masterplan gebaseerd op drie onderling samenhangende pijlers. De eerste is het documenteren, analyseren de tweede en derde voorgesteld. PRODUCER: Sal de Anana

Bereiding van Mineraal zout 250g

Mineraal zout 250g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Mineraal zout is een mineraal zout 250g beste kwaliteit. De zuiverheid van de zoutkristallen verkregen in de Salado Valley Anana is te danken aan haar ambachtelijk productieproces als de oorsprong van de grondstof. De pekel die voortvloeit uit de veren wordt van nature aangemaakt wanneer verse waterlopen kruisen de aderen van vaste zout hier gedeponeerd meer dan 200 miljoen jaar geleden. De zoutkristallen worden geproduceerd op handgeschept tijdperken. De zon en wind zorgen ervoor dat de bloemen van zout geleidelijk in omvang toenemen en worden samengebracht. Als uw gewicht toeneemt val naar de bodem en handmatig verzameld door het zout. De voordelen van zoutkristallen Anana zijn internationaal erkend sinds 1851. In dat jaar, het zout had dit product in de Universele Tentoonstelling in Londen, waar ze werden bekroond met een eervolle vermelding en een bronzen medaille. Dit soort zout, en plaats in een cultureel landschap met meer dan 1200 jaar van de geschreven geschiedenis, onze gezondheidszorg, want het heeft een natuurlijke balans van mineralen en is rijk aan sporenelementen. Bovendien zijn hoge capaciteit om de smaak van voedsel te verbeteren dwingt minder gebruiken om het gewenste contact komen. Anana zoute Stichting Valley in 1960 werkte in de vallei te maken hartige zout waren 5648, in 1984 hun aantal werd teruggebracht tot 2338 in 2000 en slechts 42 operationeel waren. Deze snelle degradatie, waarin vrijwel verdwenen in 93.3% van de platforms in slechts 40 jaar, onder leiding van de provinciale raad van Álava aan het herstel van het geheel te promoten. Om dit te doen, het opzetten van een masterplan met als voornaamste doel was om de problemen die de ondergang van het dal veroorzaakt diagnosticeren en aan te geven hoe en de meest geschikte manier om ze te redden van de vergetelheid waaraan hij was onderworpen tijdens de laatste veertig jaar, bewaren, houden ze , verzorgen, te gebruiken, te leren, en door het gebruik ervan, zorgen voor hun overleving voor toekomstige generaties. De zin die het best de filosofie van de werkzaamheden voor het Masterplan we geloven dat het: Leer om te herstellen, te herstellen om te overleven. Houd in gedachten dat het uit de Salt Valley geleverde vandaag afbeelding is het resultaat van een complexe evolutionaire proces, zowel in termen van politieke, economische en sociale, die begon toen de eerste mens uitzicht nam in de prehistorie Pickle van haar veren om zout en eindigde toen hij het zout geproduceerd en werden verlaten. Om Anana herstellen is nodig om dit proces, die dus te herstellen van de vergetelheid empirische kennis ontwikkeld over millennia door het zout en vermijd fouten maken tijdens hun toekomstige werk te begrijpen. Bijgevolg wordt de methodologische aanpak van het Masterplan gebaseerd op drie onderling samenhangende pijlers. De eerste is het documenteren, analyseren de tweede en derde voorgesteld.

PRODUCER: Sal de Anana

Meer zien

Reviews van Mineraal zout 250g

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Mineraal zout 250g:Waarderen Mineraal zout 250g:

4/5

De zuiverheid van de zoutkristallen verkregen in de Salado Valley Anana is te danken aan haar ambachtelijk prD.O. uctieproces als de oorsprong van de grondstof. De pekel die voortvloeit uit de veren wordt van nature aangemaakt wanneer verse waterlopen kruisen de aderen van vaste zout hier gedeponeerd meer dan 200 miljoen jaar geleden. De zoutkristallen worden geprD.O. uceerd op handgeschept tijdperken. De zon en wind zorgen ervoor dat de bloemen van zout geleidelijk in omvang toenemen en worden samengebracht. Als uw gewicht toeneemt val naar de bD.O. em en handmatig verzameld door het zout. De voordelen van zoutkristallen Anana zijn internationaal erkend sinds 1851. Tijdens dat jaar, het zout had dit prD.O. uct in de Wereldtentoonstelling in Londen, waar ze werden bekroond met een eervolle vermelding en een bronzen medaille. Dit soort zout, en plaats in een cultureel landschap met meer dan 1200 jaar van de geschreven geschiedenis, onze gezondheidszorg, want het heeft een natuurlijke balans van mineralen en is rijk aan sporenelementen. Bovendien zijn hoge capaciteit om de smaak van voedsel te verbeteren dwingt minder gebruiken om het gewenste contact komen. Anana zoute Stichting Valley in 1960 werkte in het zout vallei 5. 648 waren om zout te maken, in 1984 was hun aantal teruggebracht tot 2. 338 en in 2000 slechts 42 operationeel waren. Deze snelle afbraaksnelheid , waarbij vrijwel verdwenen in 93.3%
 platforms in slechts 40 jaar, onder leiding van de provinciale raad van Álava aan het herstel van het geheel te promoten. Om dit te doen, het opzetten van een masterplan met als voornaamste doel was om de problemen die de ondergang van het dal veroorzaakt diagnosticeren en aan te geven hoe en de meest geschikte manier om ze te redden van de vergetelheid waaraan hij was onderworpen tijdens de laatste veertig jaar, bewaren, houden ze , verzorgen, te gebruiken, te leren, en door het gebruik ervan, zorgen voor hun overleving voor toekomstige generaties. De zin die het best de filosofie van de werkzaamheden voor het Masterplan we geloven dat het: Leer om te herstellen, te herstellen om te overleven. Houd in gedachten dat het uit de Salt Valley geleverde vandaag afbeelding is het resultaat van een complexe evolutionaire proces, zowel in termen van politieke, economische en sociale, die begon toen de eerste mens uitzicht nam in de prehistorie Pickle om uw zout veren te maken en eindigde toen hij uitging van de prD.O. uctie en het zout overblijft. Om Anana herstellen is nD.O. ig om dit proces, die dus te herstellen van de vergetelheid empirische kennis ontwikkeld over millennia door het zout en vermijd fouten maken tijdens hun toekomstige werk te begrijpen. Bijgevolg wordt de methD.O. ologische aanpak van het Masterplan gebaseerd op drie onderling samenhangende pijlers. De eerste is het documenteren, analyseren de tweede en derde voorgesteld.
Meer zien,

Sal Mineral 250Gr. Sal de Añana

4 /5

De zuiverheid van het zout Anana is zowel te wijten aan de herkomst van de grondstof tot haar ambachtelijk productieproces, dat maakt het zo gewaardeerd wordt door grote cocineros La pekel veren stromende uit de Salado Valley Anana komt van oude afzettingen vaste zout gevormd na het drogen van een zee van meer dan 200 miljoen jaar geleden. Dit vloeibaar goud door de eeuwen heen heeft een zoutoplossing benut sinds de Romeinse tijd hersteld. Daar laat de zon en wind verdampt het water langzaam aan een kwalitatief hoogwaardig product dat wordt verzameld en met de hand verpakt in de vallei zelf te krijgen.
Meer zien
,

Sal Mineral 250 G